LOADING

Over Jaap Kroon

“Ik vind het leuk om net een andere blik te vangen. Net dat bijzondere lachje, dat persoonlijke, dat wil ik vastleggen.”

Ik ben Jaap Kroon, fotograaf, muziekliefhebber, genieter van passie, vrijheid en het leven. Geboren in 1962 heb ik inmiddels het één en ander meegemaakt. Struggelend met een zware periode jaren geleden zocht ik naar zingeving. Ik ging altijd al veel de natuur in, maar nu deed ik dat lopend met een camera in de hand. Ik kwam erachter dat wandelen en natuurfoto’s maken me rust gaf, dat ik m’n hoofd dan leeg kon maken. Langzaamaan ontwikkelde dit zich tot waar ik nu sta: als professioneel fotograaf reis ik stad, land en de wereld af om foto’s te maken van artiesten, concerten, reizen en vele andere dingen.

Klanten

World Portraits Agency, Patronaat Haarlem, Conservatorium Amsterdam, Rilan & the Bombardiers, Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Stadsklooster Haarlem, Steffen Morrison, BUUV Haarlem, Haarlem Effect, Bridgizz Amsterdam, De Zorgspecialist, NH Pop, Conservatorium Haarlem, Zorgbalans, Hartekamp Groep, Creative Chapter, Kickzy-Natuurlijk Spelen,

Exposities

  • Pakistan – DeDakkas Haarlem – 2020 tot op heden
  • BUUV 10 Jaar – Hart Haarlem – 2020 tot op heden
  • Walk This Way – Frans Hals Museum – Grote kerk of St Bavo – Binnenstad Haarlem – 2021

Contact

Jaap Kroon
+31 6 42727741
info@jaapkroon.nl