Workshops

Zonder passie voor fotografie maak je nooit de foto waar je heel blij van wordt. In mijn workshops hebben we het over de basistechnieken die nodig zijn om te kunnen fotograferen. Denk hierbij aan instellingen van je camera en uiteraard de belichtingsdriehoek. Maar ook de diverse compositiestijlen komen aan bod. Naast de natuurfotografie en de straat fotografie leer ik je ook hoe je anders kunt kijken. Dit gaat meer richting mindful fotograferen.  Ik je mee in mijn verhaal over passie en waar het toe kan leiden als jij je hart volgt. Ik vertel je hoe ik ben begonnen als politieagent in Amsterdam en mijzelf heb ontwikkeld als muziek- en reisfotograaf. Mijn overtuiging is dat passie vaak de sleutel is tot een mooi leven.

Voor wie zijn de workshops:
De workshops zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in fotografie, zowel beginners, als de enthousiaste gevorderde amateur. Maar ook de professional die met mij wilt sparren is van harte welkom. Met mijn jarenlange ervaring in diverse werkvelden en mijn persoonlijke verhaal wil ik je graag inspireren. De workshop is geschikt voor alle camera’s, dus ook voor de analoge fotocamera’s.

De workshop is ook geschikt voor een bedrijfsuitje en/of teambuilding

De workshops die ik geef zijn op maat. Dit kan 1 op 1 of in kleine groepjes. Wil je de zonsopkomst meemaken of juist de zonsondergang, wil je alles weten over portretfotografie of juist alleen natuurfotografie. Of ligt je interesse bij straatfotografie en misschien wel bij de concertfotografie. Yoga voor je Ogen is een nieuwe workshop en daar kan zelfs een coachingstraject aan gekoppeld worden. Geef aan wat jou leuk lijkt en wat bij je past en dan kijken we samen naar de invulling.

Reserveren kan via: info@jaapkroon.nl