LOADING

Workshop Passie voor Fotografie

Zonder passie voor fotografie maak je nooit de foto waar je heel blij van wordt. In deze workshop gaan we het hebben over de basistechnieken die nodig zijn om te kunnen fotograferen. Denk hierbij aan instellingen van je camera en uiteraard de belichtingsdriehoek. We gaan die ook meteen oefenen in de praktijk. De theorie beperken we tot een minimum. Verder neem ik je mee in mijn verhaal over passie en waar het toe kan leiden als jij je hart volgt. Ik vertel je hoe ik ben begonnen als politieagent in Amsterdam en mijzelf heb ontwikkeld als muziek- en reisfotograaf. Mijn overtuiging is dat passie vaak de sleutel is tot een mooi leven.

Voor wie is de workshop:
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in fotografie, zowel beginners, als de enthousiaste gevorderde amateur. Maar ook de professional die met mij wilt sparren is van harte welkom. Met mijn jarenlange ervaring in diverse werkvelden en mijn persoonlijke verhaal wil ik je graag inspireren. De workshop is geschikt voor alle camera’s, dus ook voor de analoge fotocamera’s.


Wat krijg je:
We starten de workshop met wat theorie en gaan gezellig in gesprek met elkaar. Aan de hand van wat praktijkvoorbeelden wordt eenvoudig uitgelegd hoe je een foto beter kunt maken. Vervolgens gaan we buiten actief aan de slag.

Wat kost het:
Een workshop van een dagdeel kost € 80,00 p.p. inclusief een drankje en wat lekkers.

Workshop op maat

De workshops die ik geef zijn op maat. Dit kan 1 op 1 of in kleine groepjes. Wil je de zonsopkomst meemaken of juist de zonsondergang, wil je alles weten over portretfotografie of juist alleen natuurfotografie.  Of ligt je interesse bij straatfotografie en misschien wel bij de concertfotografie. Alles is mogelijk op afspraak. Geef aan wat jou leuk lijkt en dan kijken we samen naar de invulling.

Reserveren kan via: info@jaapkroon.nl